Bár hétvégén nem dolgozom, az esetek többségében pontosan tudom, éppen mi történik a telepen, hála annak a szerteágazó hálózatnak, amibe belecsöppentem. Mint ahogy azt is megtudtam, Izsák (a kutya itt és itt is szerepelt) a mai napon végre gazdára lelt, az öröm, a megkönnyebbülés… nos, leírhatatlan… Ezért nem is eresztem mondanivalóm bő lére, jöjjön hát Anikó levele és képei. Anikóé, aki annyit, de annyit tett őérte…

Izsák lassan két hónapja várta, hogy valaki kivigye őt az Illatos útról. Iszonyatos hasmenéssel küzdöttek nála. Az Illatos út orvosai mindent megtettek, de nem nagyon akart múlni. A rizses diéta kicsit segített a helyzeten, de az igazi gyógyuláshoz egy szerető otthonra van szüksége.
Nagyon köszönöm az Illatos út orvosainak, hogy próbáltak megoldást találni, ezer köszönet a gondozóknak, akik külön figyeltek Izsák diétájára. Kiemelném Viktort és Attilát, akik folyamatosan tájékoztattak Izsák állapotáról.
Izsák, akinek nevét megtartották, nagyon szerencsés kutyus, egy fantasztikus otthonra talált! Ezer köszönet Karolinának, aki egy szuper családot talált neki és Marikának, aki igazi otthont fog neki biztosítani! :)

Update: Jelentem, Izsák hazaért. Jól kijön a macskákkal is, úgyhogy nem lesz gond. Kapott csirkét és rizst.., és labdázott a gazdival… Visszahozza a labdát. :))) Szuper helyre került, úgy érzem. ;)

Köszönöm mindenkinek, aki segített neki! :)