Leveleket kaptam, hadd osszam meg veletek!

Kedves Levente, elhoztuk ma, nálam van. Nem akar bejönni a lakásba, amikor behoztam, húzott ki…., a teraszon van az egyik kutyaházban, sőt délután levonult a kert végébe, a diófa alá (nem kis távolság, több mint 170 méter).

Az öreg kutyám is izületi és gerincproblémás, Flexivet go-t kap naponta, fájdalomcsillapítónak pedig Carprox 100-at, ebből adtam Nyanyuskának is, egy szem Flexivet-et, és este-reggel fél szem Carprox 100-at, bár lehet, a Flexivet-nek nincs értelme.

A lakásban nagyon zilált, hangosan, kint megnyugodott.

Kedves, kíváncsi, végigszaglászta a kutyáimat, megismerkedtek, leendő német gazdájának épp most írtam, hogy egy angyali öreglányt kap, remélem, nem lesz nálunk sem gond vele.

Mindenképp írok még, bízom benne, csupa jót!

Kedves Levente, a rámpás kép a tegnapi megérkezéskor készült, öreg kutyám szintén nehezen megy, ő már csak a rámpán tud lejönni az utcafrontról, Nyanyus is egyből ráérzett, mire való. :)

Ma egész nap az egyik kutyaházban fekszik, ahol az éjszakát is töltötte, de ha jövünk-megyünk a kutyákkal, figyel, nézelődik, ha odamegyek, a fejét a kezembe rakja, nyaldos, de nem nagyon akaródzik kijönnie. Aggódtam nagyon, hogy megfázik az éjjel, a telepen is belső szobában volt, de akárhányszor kint voltam megnézni, meleg volt a kutyaházban, s volt kint pisilni-kakilni…

Én is köszönöm a segítséged, küldök még képeket, de ez a kutyaházas fejecske nem annyira izgalmas. :)

A.

Szia Levente!

Nyanyuskám igen aktív, látod az egyik képen, mennyire hosszú, lejtős a telek, de ő megy. :) Napközben hagyom, s ki is használja, mára teljesen kinyílt, toporog, amikor hazaérek, már várt, gondolom, látta, hogy a többiek a kapuban, valaminek történnie kell. :) Amíg pakolásztam a teraszon, végig a lábamnál volt, határozottan boldog, ha melléguggolok, puszilkodik, bújik.

Holnap próbálom levágni a körmeit, ez egyedül nem megy, annyira nem stabil. Egyáltalán nem hall, a látása jobb, s jól eligazodik már nálunk.

Somának, a vizslamaradékomnak ma odakapott, Soma pofátlan volt, böködte, Nyanyuskám meg odacsípett. :)

Ugatott is, azon jobban meglepődtem, mint Soma helyrerakásán, elzsilipeltem a kertbe levezető utat, amikor hazaértem, de csak le akart menni, s tudtomra is adta, hogy nem jó helyen van a virágláda, nem gondoltam volna, hogy van hangja. :)

A csoportképen elöl a lányok, hátul a fiúk, sétára várnak, szerintem hétvégén már tud velünk jönni egy kicsit.

Nagy az élni akarás benne, igényli a társaságot, hihetetlen, hogy bízik az emberekben.

Ma reggel 6-kor engedtem ki öreg kutyámat, már nézelődött a házában, ahogy észrevette, hogy mocorgok, jött is. Értékelném, ha végre bejönne a lakásba, mert 6-kor még igen hideg a terasz, hogy pizsiben-papucsban simizzem. :)

Jelentkezünk  még!

Üdv: Adri és a nyugdíjasklub :) (Bocs, Soma még junior :)  )

Kitaláljátok, kiről van szó, ki a levélsorozat főszereplője? Igen, jól gondoljátok, ő bizony Margitka! Adri mesélte, leendő örökbefogadói már kiszemelték ezt a kedves idős banyát, függetlenül a legutóbbi posztomtól. Tudtom nélkül az ittléte utolsó napjaiban meséltem róla, de Margitka olyan meghatározó személyiség, annyira szeretnivaló, hogy mindenképp meg akartam örökíteni a történetét. Szerettem volna, ha ti is megismernétek. És lám, még az utóéletét is megosztották velünk, lehet ennél jobb?

Lehet, bizony, mert még nincs vége!

Páran talán már láttátok a képet a Facebook-on a helyes kiskölykökről. Nos, a zsemle kislány neve Betty lett, immár boldogan gurul ide-oda új otthonában. Bátyja szintén gazdis lett, a Rex nevet kapta, ő is virgonc, szerintem épp egy kispárnát próbál kivégezni, több-kevesebb sikerrel. :)

Valami nem stimmel. Három kutya, három jó hír. Akkor a címben miért négyet írtam? Jöhet a bónusz? Sokatok kívánsága beteljesült, a két kiskutya együtt maradhatott, hiszen egy és ugyanaz a gazdájuk! ;)

Adri ideiglenesen fogadta örökbe Margitkát/Nanyát. Helyrepofozza egy kicsit, utána utazik majd el a kutya új gazdáihoz, akik már nagyon várják. Adri, köszönjük!